Valencia CF15 octubre 2022

CRÒNICA | Empat entre el Valencia CF i l'Elche CF (2-2)

Cavani s'estrena com a golejador amb un doblet a Mestalla

Empat a dos gols entre el Valencia CF i l'Elche CF en la trobada de la Jornada 9 de LaLiga disputat al Camp de Mestalla. L'equip suma un punt un partit en el qual, malgrat ser dominador en la primera part, va haver de reaccionar per a donar la volta a un gol en contra de l'Elche CF i ho va fer, a més, amb un doblet de Cavani, que marca els seus primers tants amb la samarreta valencianista. En la segona part, quan tot semblava prop del 3-1, el conjunt il·licità va tornar a empatar la trobada, novament per mediació de Pere Milla, autor del 1-0. El Valencia CF va tractar per tots els mitjans de buscar el gol de la victòria i que els tres punts es quedaren a casa, però el marcador no tornaria a variar. Pròxim repte, aquest dimarts a domicili contra el Sevilla FC.

El Valencia CF va començar la trobada amb bones sensacions, intentant colpejar primer davant un Elche CF que arribava al Camp de Mestalla amb ganes de retrobar-se amb els tres punts. Després de la victòria a domicili davant el CA Osasuna, els nostres van eixir per totes. Ho va intentar Lli amb una aproximació per banda esquerra, ho va intentar Justin Kluivert amb un tret a la mitjana tornada i també Almeida i Cömert amb dos trets des de fora de l'àrea. L'ocasió més clara, no obstant això, la tindria Cavani en les seues botes, però el seu tret des de l'àrea xicoteta el va repel·lir la defensa de l'Elche CF pràcticament sobre la línia de gol.

Dominava el Valencia CF quant a joc i ocasions, però just abans de la mitja hora el partit va fer un tomb a favor del conjunt visitant. Pere Milla transformava un penal que a punt va estar de detindre Mamardashvili. Tocava remar contracorrent. I el Valencia CF, lluny d'anar-se a la lona, va saber encaixar aqueix revés fora de guió. Abans del descans, Gayà va perforar l'entramat defensiu del conjunt il·licità amb una incursió en atac i va ser derrocat per la defensa rival en l'àrea.

Penal sobre el capità que transformaria Cavani per a estrenar el seu particular compte golejador amb la camiseta del Valencia CF amb una miqueta que va fer les delícies de la graderia del Camp de Mestalla. No seria l'únic de la vesprada i és que el ‘7’ signaria el 2-1 en el temps afegit del primer temps. Cavani va connectar amb un centre de qualitat d'Almeida i es va avançar al porter en l'aire per a cabotejar la pilota a la xarxa i va donar la volta al marcador.

L'uruguaià va deixar el seu lloc a Hugo Duro al descans i el ‘19’, precisament, podria augmentar el marcador a l'hora de joc rematant una pilota al segon pal que va eixir fora per molt poc. Semblava que el partit estava prop del 3-1 quan l'Elche CF aconseguiria tornar a empatar. El Valencia CF ho va intentar fins al final, fins i tot Lat va poder culminar una bona combinació amb Justin Kluivert en la qual la pilota va eixir desviat per damunt del travesser igual que una altra ocasió de Jesús Vázquez, però el marcador es quedaria en empat a dos gols.

Fitxa tècnica

2. VALENCIA CF: Mamardashvili, Thierry R., Gabriel Paulista, Cömert, Gayà (Jesús Vázquez, 86’), Nico, Yunus Musah (Ilaix Moriba, 74’), Justin Kluivert (Fran Pérez, 86’), André Almeida (Lato, 79’), Samuel Lino i Cavani (Hugo Duro, 46’).

2. ELCHE CF: Edgar Badía, Josan (Ponce, 46’), Palacios, Roco (Verdú, 67’), Bigas (González, 29’), Clerc, Omar Mascarell, Raúl Guti, Collado (Nicolás Fernández, 46’), Morente i Pere Milla (Quina, 79’).

GOLS: 0-1 Pere Milla (p), 29’, 1-1 Cavani (p), 41’; 2-1 Cavani 41’+2; 2-2 Pere Milla 65’.